Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Ezeken a dolgokon rég túl vagyok. Minden megosztás tök jó. Ezen a gépen tudom nézni a Windows gépen tárolt filmet például. Megnyitok valamit onnan szerkesztem ki tudom menteni oda. Odamegyek és másolok, innen. De itt kiadom pl. xy.pdf másolás. Majd bemegyek Win dokumentumok - beillesztés nem müxik. Gondolom, ha nem lenne samba telepítve egyáltalán nem tudnék megosztani semmit. Jobban teszem most, ha mégegyszer átkajtatom a Wines gépet. Amúgy ezen a gépen jó lesz ez így is, csak nem szeretem, ha valami felemásan működik. A terminált meg látni nem akarom többet. Pipákkal is mennie kell. Elvégre azért van. Egyébként mikor eldöntöttem, hogy felrakok egy ilyet piszokul vigyáztam, hogy a gépnek semmi köze winhez ne legyen. Direkt erre drótoztam össze ezt a configot.
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest