- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ati mobility 9200-at nem támogat a hivatalos oldalon a hivatalos driver.még vindózra sincs
azt is máshonnét kellett mindig egy régebbit kerítenem. de úgy néz ki megoldottam.fogtam magam és a régi xorg.conf-ot tettem be és megy minden.direct3d plusz 50-100fps normális szkroll(eddig) majd még elválik, hogy beválik-e 
escape: vga driver:
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg aztán kikell választani az intelt, a többit is logikusan.bluetoothra nincs ötletem
amsn-re: libsnack-dev et tedd fel, meg még egy libsnack is van csak nem jut eszembe a neve.aztán amsn-be bekell állítani hogy azokat használja.így kell lennie hangnak.
az amsn-be a hangkeltésre valaki elárulhatná nekem is a módját, vagy legalább is a helyes parancsot, mert az alap parancsal nekem sem megy.bocsi a vastag betűkért, de így legalább mindenki észreveszi

Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azt is máshonnét kellett mindig egy régebbit kerítenem. de úgy néz ki megoldottam.fogtam magam és a régi xorg.conf-ot tettem be és megy minden.direct3d plusz 50-100fps normális szkroll(eddig) majd még elválik, hogy beválik-e