Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
megoldódott egyébként
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém 
nah igen de!
hol kell a vga drivert beállítani, mivel a sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg t igen csak kiherélték.és sajna az én vga-mat nem igen támogatja egyik hivatalos csomag se, csak a nyílt ami alapból van, de azt meg bekell nekem állítgatni, hogy atit használjon meg satöbbisatöbbi.Még az xorg.conf ot is kiherélték, nem tudom abba se brállítani, de így meg scrollozás közben akad a kép.glxgears-ban 150fps-el többet ad ki mint 7.04 alatt, meg van direct rendering.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém