Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Most akkor azt magyarázd meg kérlek, hogyan emeli meg a kernel a feszültséget.
Ééén? Kérdezd Linust. Egyébként hogy megemeli az tény. Már több mint egy éve megemeli. Én ki is mértem. Be is írtam ide. Le is hülyéztetek érte. Pedig ez a valóság.
Egyébként az Ohm törvény nem magyarázat a túláramra...
Ejnyemár no! Ennyire már azért nem kellene eljátszani az ötödikes bukott diákot! Hát ott a képlet:
I = U / R
Namost, a PC-d belseje nem változik. Ergo annak ellenállása sem változik. Vagyis az R állandó. A processzoron, a PCI-buszon és a RAM-on növekszik a feszültség, vagyis az U kb 30%-al. Esetleg meg tudnád saccolni a képlet alapján, hogy akkor az áram I hány százalékkal növekszik meg?
Ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni. Ha most sem érted, sajnos nem segíthetek rajtad.
-
Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő