- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
aag
őstag
Most egyébként visszamentem megnézni (mert külön partícióra fel van telepítve) a1204-es unitys ubit. Sajnos ott sem jelzi ki a wifi a százalékos értéket. És kb 10 percig kerestem, hogy hol tudom átállítani az ablakok gombjait a baloldalról, a jobboldalra. Nem találtam meg. És még egy parancssori ablakot sem találtam. Ráadásul még mindig össze vannak keveredve a felinstallált és a felinstallálható programok. A felső tálcához sem tudtam hozzányúlni. De a baloldalihoz sem. Namost, ha én 10-20 perc alatt nem találom, akkor tovább nem is keresem. Mondhatod, hogy nekem túl bonyolult. Persze, biztos bennem van a hiba. De én inkább azt mondom, az Unitys ubi egy fos! Ja-és igen, összeomlás-jelentést is produkált. Csak úgy magától. Pedig ez egy alanatúr install volt.
Olvasom, hogy "Az Ubuntu visszatért a gyökerekhez", meg ilyen cikkek. Hogy ezeket milyen fafej hülye-gyerekek írják, azt nemtudom. De egy biztos: Nem a gyökerekhez talált vissza, hanem a józanésztől távolodott el, de piszkosul!
Aktív témák
- LEGO klub
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest