Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Még mindig ezen a bit to bit dolgon rágódom.
El nem tudom képzelni, hogy ez úgy működjön, hogy szépen elhelyez mondjuk egy 250 gigás image fájlt (forrás vinyó mérete) egy 320-as vinyón... a világ legidiótább proggija lenne.

Kizárt, hogy így működjön, tutira csak a használt részt teszi image-be szerintem.
Közben sikerült azt is felfognom nagy nehezen, amit Zsivagooo írt, amikor még nem borult el az agya teljesen. Szóval a dd az image fájl készítésénél a tömörítőket használja, ergo a tömörítő az első fázis és utána készül az image fájl (persze röptében). Ergo inkább egyből letömörítem és kész, csakhogy annál valóban nekem kell megadnom, mit tömörítsen le, de szkript esetén mindegy, úgyis csak egyszer kell megírni (jó esetben)...
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest