Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Nah, sorban:
Magyarhoz a nyelvi beállításokban azt rakd felülre, de angolt NE töröld, az a második, applyí system wide.
alt+F2: gksu gedit /etc/fstab
ebben a fájlban lesz pár Uuid sor, alájuk berakod:
/dev/sdaX /home/usernév/mappanév ntfs-3g defaults,uid=1000,noatime,nodiratime 0 0A GParted-et elindítva láthatod, h melyik a win partíciód, az elején a /dev/sdaX helyére azt írd. sdA az első HDD, sdB a második sda1 az 1. hdd 1. partíciója, és így tovább.
Utána az jön, ahová csatolod. Én a saját mappámba szoktam az a /home/felhasznalonev/mappanév
Utána pár paraméter, megadva, h NTFS fájlrendszer, legyen lomtár törléskor, és az utolsó hozzáférések idejét ne naplózza, ilyesmik.
Van olyan, h automatikusan induló programok, a felhasználói menüből elérhető, oda kell beírni a program nevét.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest