- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion
üzenetére
igazából szerintem mobil platformokon nem olyan nagy baj, ha fagyasztódnak az alkalmazások, mert ezt a rendszer képes erőltetni, és így nem lesz olyan, mint ami például jelenleg androidon néha idegesít, hogy xy alkalmazás a háttérben ébren tartja a cpu-t, ésezért lemerül a telefon néhány óra alatt. ez különbözteti meg az asztali és a mobil rendszereket, hogy aminek akksiról kell mennie, annál muszáj minél jobban leszorítani a fogyasztást.
nekem igazából nem annyira jön be a unity, túl buta és túl sok a kötöttség. illetve nem érzem benne azt az egységet és szabadságot, amit kde alatt, hogy az összes program szépen egyfajta témát használ, amit két kattintás letölteni (nem kell hozzá zip fájlokkal bűvészkedni, csak kiválasztod amelyik bejön és telepíted). kényelmes és átlátható beállításokat ad az egész rendszeren keresztül. egyedül a kicker menüt nem szeretem annyira, ahelyett jöhetne valami gnome-shell jellegű activities nézet.
egyébként számomra win7-ben sem az a zavaró, hogy az asztal milyen, meg a start menü, meg a tálca, mert ezeket nagyon hamar meg lehet szokni. inkább az, hogy a beállításokat átnevezték, átrendezték, elrejtették. mire megtaláltam, hogy hogy kell saját dns szervert megadni egy kapcsolathoz, kitéptem a hajam felét... a jobbklikkes előugrók sem következetesen jelennek meg, van amire lehet jobbklikkelni, van amire nem, és néhol úgy jön elő a beállítások, néhol meg tök más a felugró menü... én ezt utálom. és perzse most megint átalakították...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Építő/felújító topik
- NBA és kosárlabda topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest