- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
MacCaine
üzenetére
A laptopom 6 éves Core Duo-val és ATI VGA-val, az asztali gépbe meg van egy Athlon 64 X2 egy 2-3 éves NVIDIA VGA-val, tehát nekem sincs új cuccom és/vagy egzotikus hardverem

A 10.04 beta verziója sokkal működőképesebb volt, mint ez. A 12.04 meg hiába beta, van olyan, hogy be se tudok logolni és resetelni kell a gépet --> alfa verzió. A beta szoftver lényege, hogy azért van olyan minőségű, hogy használni lehessen, na ez itt nem teljesül. Én régen egy csomó bug reportot toltam Launchpadon, de mostanában csomó lényegtelen dologgal foglalkoznak és nem az igazi gondokkal. Én szeretném tovább használni az Ubuntut, de ha ennyire nem veszik észre magukat...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest