Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Valóban, eléggé hervasztóan lassan folyik a fejlesztése. Az offline fsck is csak most fog hozzá elkészülni nemsokára, bár ezen kívül a modern funkciói működnek. Ezzel mondjuk annyira nem is lenne baj, csak az esetleges instabilitástól eltekintve eléggé lassúcska is még az ext4-hez képest. Bár az újabban beépített LZO tömörítéssel néhol már-már egész jó teljesítményt produkál, de úgy általában inkább csak akkor közelíti meg jobban, ha a biztonsági funkciókat kikapcsolja az ember.
Amúgy annyira nem is érződne a teljesítménykülönbség, de a legrosszabb, hogy a csomagműveleteknél eszméletlen lassú (dpkg), 3-4-szer több idő kell csomagok telepítésére mint ext4-nél. Erre mondjuk van megoldás, csak valamilyen szinkronizálást kell kiiktatni, van erre egy annyira azért nem jól karbantartott PPA.
Szóval egyelőre nem ajánlott annyira a használata, inkább csak tesztelői célra. -
törölt tag
ez a BTRFS dolog engem is érdekelne. elvileg ezt akarják bevezetni majd alapértelmezett fájlrendszerként a jövőben, ha jól tudom, de nem tudom ez az átlag halandók számára milyen előnyökkel járna. illetve, hogy elképzelhető-e valaha, hogy ZFS-t kapunk linux alá, arról nagyon jókat olvastam/hallottam, csak a licensze nem engedi, hogy betegyék a támogatását...
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest