- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts #44140 üzenetére
Én már belekóstoltam a zinteltől kezdve nvidián át egész az ati-ig bezárólag, de ha annyit mondok h a következő gépemben is ati lesz. Ennek igen prózai oka van, binugz alatt is ez tűnik a három közül a leghasználhatóbbnak. A zintel önmagában komolytalan. Az nvidia driverei akkora teljesítménykülönbséget produkálnak a binugz hátrányára, hogy én szégyellem magam, amikor a család fintorog. Ehhez képest az ATI-nál csak kisebb szokható hibák vannak, és amiket sorolnak a guglinál, azok is inkább a rutin hiányának tudhatóak be. Márpedig rutin a winnyózos driverekhez is kell.
-
rybank
senior tag
válasz
"Az egyik legjelentősebb fejlesztés az Ubuntu 12.04 LTS kiadásában a tervek szerint a több monitoros rendszerek jobb támogatása lesz" - Mogorva Mormota +
-
válasz
A 4. ATi-m van Linux alatt és soha nem volt vele gondom... és még játszom is.
-
válasz
Elég sok embernek megy amúgy, de sajnos tényleg nem jobb az arány, ahogy nézem, mint Nvidia-val...
Mondjuk nekem meg a VDPAU nem akar menni Nv 9600-zalDe akármit csinálok vele.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest