Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
ez érdekes, mert nekem eddig pont hogy intel és nvidia kártyákkal nem volt gondom. az előző laptopban egy quadro 135m volt, most meg egy core-i5 520m mellé integrált intel van, de tökéletesen megy mindkettő. remekül szuperál a 3D gyorsításos asztal, van hardveres videolejátszás, flash is megy vele, szóval nekem semmi gondom nem volt még.
-
Nowhereman
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Az a baj, hogy Linux alatt nincs 3D-benchmark, amivel mérni lehetne, max. néhány játékban van egy kurta kis benchmark. Pedig ha a visszajelzés bug szintjén van, akkor csak bug kijavításnak szintjén jönnek a javítások. Ha a 3Dmarkban mérhető tempójával is fel tudna sülni egy zsuga-driver csomag, akkor valszeg a tempóra is figyelnének. Sok egyéb mellett ez is hiányzik a Linuxból, ezerszerte értelmesebb lett volna ezeket a hiányokat pótolni, mint Gnome3-ra és Unityra pocsékolni az időt.
Eddig Linuxos videodriverekből egyedül az Intel régi cuccaihoz találkoztam olyannal, hogy amire az ember csak annyit mond, hogy ez csöcs(A i945-ös Wine alatt is alázta a XP-s 3Dmark eredményeket)!
Aktív témák
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest