Hirdetés
- iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

Aktív témák
- 

G4bi89
senior tag
válasz

Kendek

üzenetére
						Na király köszi

Most probálgatom az Unity -t eddig 10.04 volt fent illetve 1hete megnéztem magamnak a Linux Mint ~ Lisa -át.
Eddig az tűnt fel, hogy jó lehetne de mindig ott van valami kis apró dolog ami idegesítő.Lisa Unity -ben ha szabad így fogalmazni az tetszett, hogy bal felső sarokba vittem az egeret és egyből feldobta a felületet míg itt ubiban kattintani kell.
Amitől *** kapok azaz egybevont menü. Lehet megszokom de iszonyat idegesítő meg értesítésgyűjtő terület hiánya. (igen láttam valahogy odalehet varázsolni) Indikátorok sorrendje sem változtatható!?
Az új szoftverközpont is a halálom első dolgom volt a synaptic felpakolása.
Opera ikont is kitettem a dockra és nem jelent meg szóval vannak még apró bugok. Igaz hála mindenre van megoldás. [How to add Quicklists for Opera in Unity]Talán LTS verzióra összedobják annyira, hogy ezek az idegesítő dolgok eltűnnek.

Aktív témák
- Creality Nebula Camera
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest