Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Hát, most igazság szerint én a régebbi kiadásokban levő sudo 15 perces jelszóemlékezős beállításában találtam olyan lehetőséget, aminek segítségével simán szerzek root jogosultságot. Ha felhasználói jogosultságokkal eltudok helyezni egy fájlt, akkor már csak az kell, hogy egyszer beírja az illető a jelszót (akármihez) és már el is helyeződik az automatikusan induló, root jogosultságokkal rendelkező szkript a rendszerben. Mikor ezt felfedeztem, utána át lett állítva ez, így legalább idegesítőbb, de biztonságosabb is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest