Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
qamu74
üzenetére
Abban nem csak stereo hangsáv van?
#41259: Elvileg stereonak mutatja a beállítást ez a phonon vagy mi a szösz, mivel csak két hangszórót mutat.
Egyébként sajna passzolok, mivel kubuntuban már nem vagyok otthon, talán 8.10 volt az utolsó, amit még aktívan használtam, azóta ubuntu (gnome) van.
keresgélj és nézegesd azokat az oldalakat, fórumokat, ahol a kde hangbeállításairól van szó.
Soxerencsét.
-
válasz
qamu74
üzenetére
Nemtom, esetleg van benne sztereo hangsáv, akkor lehet ilyen.
Milyen hangsávokat jelez a lejátszó?@nova96 : A legtöbb lejátszó tud képet menteni videóból. A netre nem tudom, pl. más oprendszerrel is csinálja? Másik gépről is, ugyanaz a kapcsolat?
Azt kéne kiszűrni, hogy minek van baja. Pl. a gépeden a hálókártya, az oprendszer, vagy mondjuk a routered melegszik túl?@fradi81 : Hát amióta 11.10 van, nekem az egész mixer 3 csúszka. Kimenet, bemenet, rendszerhangok.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest