- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
floatr
üzenetére
Én is azon gondolkodom itt magamban, hogy amin aag és Kendek vitatkozik az tárgytalan, ha debian csomagokról van szó, vagy git kódról... Van installer és 3 kattintás én nem is emlékszem mikor telepítettem utóljára .deb-et terminálból. (pont a mappakeresés miatt)
Az ilyen vitát nem lehet partvonalról szemlélni, mert parttalan. Belekevernek mindent és mindenkit, ugyanis gépi kód színezetű vallásháború....
Farigcsálást kikérem magamnak, Én csak teszteltem! (: Most, hogy készen lett, leiratkoztam a lev.listáról is
Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...