- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
floatr
üzenetére
Én is azon gondolkodom itt magamban, hogy amin aag és Kendek vitatkozik az tárgytalan, ha debian csomagokról van szó, vagy git kódról... Van installer és 3 kattintás én nem is emlékszem mikor telepítettem utóljára .deb-et terminálból. (pont a mappakeresés miatt)
Az ilyen vitát nem lehet partvonalról szemlélni, mert parttalan. Belekevernek mindent és mindenkit, ugyanis gépi kód színezetű vallásháború....
Farigcsálást kikérem magamnak, Én csak teszteltem! (: Most, hogy készen lett, leiratkoztam a lev.listáról is
Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...
Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Acer LED monitor (B247Y)
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...