- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
floatr
veterán
Ijesztés hiányzik?
A unity-ban volt két memleak az április kiadás után -- pontosabban két hírhedt. Az egyik pixbuf kezeléses probléma orbitális volt, egy indicator (multiload) használata során akár egy óra alatt is képes volt legallyazni a rendszert. A dolog szépsége az volt, hogy nem a unity team foltozta be, hanem az indicator készítője egy saját unity branchben, ami csak jóval később került a hivatalos repo-ba, de addig eltelt legalább két hónap. A másik memleak a lencsék kezelésével volt kapcsolatban, de azt még csak az előbbi után javították.
Most kipróbáltam az oneiric-et, és kapásból észrevettem, hogy a terminal-t megnyitva, ha a menüre viszed a kurzort, a compiz hanyattesik. Szerinted ezt mikor javítják ki?
(#39206) aag az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)
-
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest