- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
iso-t pendrive-ra rengeteg alkalmazással ki lehet tenni. hogy melyik grafikus felel meg az igényeidnek, abban nem tudok segíteni, mert én parasztosan csak terminálból szoktam ezt a műveletet csinálni, ugyanis mire végigkattintgatnám a gui alatt, addig már ötször kiadtam azt a parancsot terminálban, ami ehhez kell (ráadásul ott pontosan látom, hogy mit csinál).
csak azt nem értem, hogy két hozzászólással hamarabb még itt írtad, hogy már ennyi meg annyi százalékban átáltál már, utána meg itt osztod a linuxot, hogy nem tudja, ami neked kell. ha nem tudja, akkor miért erőlteted? én sem erőltetem, hogy osx-et használjak, mert nem felel meg az igényeimnek (mondjuk a különbség az, hogy nem is szerettem volna soha használni). ha neked a windows jó, akkor használd azt, senki nem kényszerít az ellenkezőjére. az a jó, ha azt használod, amire szükséged van.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Warzone
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest