- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka #36715 üzenetére
Ne forgasd ki, amikor cinikus próbálok lenni
Alapvető emberi magatartás, amikor jön egy változás, hogy a hatékonytalanságot (csakazért sem "kontraproduktív"
) keresi mindenben -- erről beszélek, nem pedig "folyamatos visszalépésekről". Én is, de próbálom kordában tartani az esetleg előbukkanó ellenérzéseimet. A bubity esetében rájöttem, hogy semmi igazi érvem nincsen ellene. Mellette talán tudnék találni, ha valaki eleget fizetne érte
bár így felfutóban elég nehéz egyelőre, de a széllel szemben pisálás kihagyása elég meggyőző érv önmagában is. Végigvettem már magamban én is korábban, hogy hova lehetne menekülni a változás elől, és arra jutottam h sehová, mert minden csak rosszabb lenne.
Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest