- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudhatod, hogy milyen tervei vannak, hogy ezt a számot benyögte. Gondolom nem jelenése volt egy közepes buli után
Nézd, a tények magukért beszélnek.
1 MacOS-t majmoltak
2 készkét jöttek ki egy még bétás állapotúnak sem nevezhető új központi rendszerrel
3 nem hagytak valós választási lehetőséget
Ez három ordenáré baklövés! Hogy ezután mit magyaráznak, hogyan lesz "ez" mégis sikeres, az már egy más kérdés. És az megint más, hogy ezek után ezt ki veszi komolyan tőlük. Én nem, az biztos. Te miért hiszed el? Tudsz valamit amit én nem?

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
engem például az olyan megmagyarázhatatlan jelenségek vittek a sírba, hogy a lencsék bő egy másodperces késéssel jöttek elő a kattintás után. és ez az első bétában még nem így volt, utána egy frissítéstől lett ilyen, és perzisztensen megmaradt a stabilig.
vag yaz a tény, hogy az alapértelmezett lencsék tök haszontalan elemekből álltak. vagy hogy egy véletlen kattintással leszedtem a home könyvtár linkjét a launcherről, és nem lehetett visszatenni sehogy.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest