- iPhone topik
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Köszike... hát, mivel az ImageMagick láthatóan nem minden szempontból működik nálam (lehet, hogy csak update-lnem kellene az ImageMagick-et, és akkor Brutforsz jgp vágási parancssora is működne? ... vagy a gond az lehet, hogy Jaunty ubi verzióm van és mert nem frissítem?) , szóval mivel volt elég gondom , több napos, eredménytelen kísérletezgetések közepette az ImageMagick-kel (mire végre egy másik parancs most működött jpg darabolásra), ezért maradok inkább ez esetben legalább is a grafikus file-kezelős megoldásnál (windows-os; de látom, van ilyen funkciójú linuxon is).
(Nem akarom frissíteni a Jaunty verziót (emlékeim szerint mintha 2009-ben tettem volna fel), mert az ubuntu nem éppen a sebességéről híres... eredetileg 2008-as ubim volt, frissítettem 2009-esre és még lassabb lett... csak 500MHz-cel ketyeg a procim, szóval itt nagyon számít a rendszer sebessége. Hozzátszem: az ubuntu tudtommal létező leggyorsabb grafikus felülete, az Lxde, amit használok, is lasabb -a 2009-es változata- ugyanazon gépen (gépemen), mint a windowsXP).
Aktív témák
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs