Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nah ez az amiről beszéltem.Ránéztem a compizra youtubeon, háth abba is van vagy 2 szemet gyönyörködtető efekt.Jah és jut eszembe.amikor a 3d kockát hozom elő berylben ctrl+alt+ egér.Na annak a kockának a méretét nem lehet valahogy lekicsinyiteni?a managerben nem nagyon találtam rá opciót.a youtubeon a videokban sokkal kisebbek a 3d-s kockák
meg ebben a videoban az ubuntunál felül vannak az ikonok és alul a tálza.azokat a kis bogyós ikonokat hogyan lehet megvalósítani? 
-
vamzi
senior tag
én ugy tudom, h nem.a compiz ugyan az mint a beryl, csak a beryl csicsásabb meg több az efektje.én ugy tudom, legalább is valami ilyesmit olvastan a minap az egyik oldalon.Amúgy én is belőttem a beryl-t.testre is szabtam, mostmár nagyon tetszik az egész rendszer.bár ha filmet szeretnék nézni akkor kikell lőnöm a berylt mert különben pixeles és akadozik a lejátszás akármivel, már ha bejön a video képe
ha nem jön be akkor ugyan az amit fentebb irtam, hogy mintha befagyna a lejátszó skinje és összefolyna a kis skin a video méretű skinnel.erre esetleg valaki tud megoldást? 
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
meg