Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ugy tudom, h nem.a compiz ugyan az mint a beryl, csak a beryl csicsásabb meg több az efektje.én ugy tudom, legalább is valami ilyesmit olvastan a minap az egyik oldalon.Amúgy én is belőttem a beryl-t.testre is szabtam, mostmár nagyon tetszik az egész rendszer.bár ha filmet szeretnék nézni akkor kikell lőnöm a berylt mert különben pixeles és akadozik a lejátszás akármivel, már ha bejön a video képe
ha nem jön be akkor ugyan az amit fentebb irtam, hogy mintha befagyna a lejátszó skinje és összefolyna a kis skin a video méretű skinnel.erre esetleg valaki tud megoldást? 
Aktív témák
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LEGO klub
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha nem jön be akkor ugyan az amit fentebb irtam, hogy mintha befagyna a lejátszó skinje és összefolyna a kis skin a video méretű skinnel.erre esetleg valaki tud megoldást?