Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Az ikonját most vettem észre, hogy írtad. Mindig terminálból indítom.
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.
Értem én, hogy határt kell húzni, de a Fedora esetében pl. ezt hogy tudják kezelni? Nem hiszem, hogy kell ott bármit is fejleszteni közben. Pl. egy böngészőt nyugodtan lehet frissíteni (sőt), nem értem miért kell visszatartani. Illetve kompatibilitási ellenőrzést kell csak csinálni, ha megy probléma nélkül az új verzió az adott rendszerrel, akkor lehet frissíteni, különben nem. Utóbbi esetben egy olyan user sem bajlódna vele, mint pl. én. Nem kell ezt túlbonyolítani (értsd: nem a rendszert kell a programhoz igazítani, hanem fordítva).
Aktív témák
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.