- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Az ikonját most vettem észre, hogy írtad. Mindig terminálból indítom.
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.
Értem én, hogy határt kell húzni, de a Fedora esetében pl. ezt hogy tudják kezelni? Nem hiszem, hogy kell ott bármit is fejleszteni közben. Pl. egy böngészőt nyugodtan lehet frissíteni (sőt), nem értem miért kell visszatartani. Illetve kompatibilitási ellenőrzést kell csak csinálni, ha megy probléma nélkül az új verzió az adott rendszerrel, akkor lehet frissíteni, különben nem. Utóbbi esetben egy olyan user sem bajlódna vele, mint pl. én. Nem kell ezt túlbonyolítani (értsd: nem a rendszert kell a programhoz igazítani, hanem fordítva).
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- LED világítás a lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.