Hirdetés
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Múltkor olvastam egy tesztet, ahol fényt derítettek arra, hogy valamennyire azért védve vannak ezek a pendrive-ok is. Olyat próbáltak, hogy egy igen kis méretű partíciót hoztak létre és folyamatos írásnak tették ki a pendrive-ot annak írásával. Nem sikerült tönkretenni így még igen sok írásnak kitéve sem. Ebből sejthető, hogy még a legolcsóbb kínai vacak is rendelkezik valamiféle algoritmussal, hogy a terhelést eloszlassa a cellák között.
Mondjuk speciel olyan felhasználási módnál, mint amire Te is használnád, igazán nagy terhelésnek nem is lenne kitéve, hiszen egyszer belövöd aztán megy. Pár intézkedést lehet tenni, hogy a pendrive-ra történő írási műveletek száma a lehető legalacsonyabb legyen, aztán kész. Mondjuk én csak úgy futtatom pendrive-ról, hogy rá nem telepítettem, csak sima Live rendszer ami egy fájlba menti a beállításokat, de problémát még nem tapasztaltam. Mondjuk igazán nem drága egy pár GB-os cucc (max. 4 GB elég), úgyhogy sokat nem veszíthetsz.
Aktív témák
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs