- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Múltkor olvastam egy tesztet, ahol fényt derítettek arra, hogy valamennyire azért védve vannak ezek a pendrive-ok is. Olyat próbáltak, hogy egy igen kis méretű partíciót hoztak létre és folyamatos írásnak tették ki a pendrive-ot annak írásával. Nem sikerült tönkretenni így még igen sok írásnak kitéve sem. Ebből sejthető, hogy még a legolcsóbb kínai vacak is rendelkezik valamiféle algoritmussal, hogy a terhelést eloszlassa a cellák között.
Mondjuk speciel olyan felhasználási módnál, mint amire Te is használnád, igazán nagy terhelésnek nem is lenne kitéve, hiszen egyszer belövöd aztán megy. Pár intézkedést lehet tenni, hogy a pendrive-ra történő írási műveletek száma a lehető legalacsonyabb legyen, aztán kész. Mondjuk én csak úgy futtatom pendrive-ról, hogy rá nem telepítettem, csak sima Live rendszer ami egy fájlba menti a beállításokat, de problémát még nem tapasztaltam. Mondjuk igazán nem drága egy pár GB-os cucc (max. 4 GB elég), úgyhogy sokat nem veszíthetsz.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest