Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Múltkor olvastam egy tesztet, ahol fényt derítettek arra, hogy valamennyire azért védve vannak ezek a pendrive-ok is. Olyat próbáltak, hogy egy igen kis méretű partíciót hoztak létre és folyamatos írásnak tették ki a pendrive-ot annak írásával. Nem sikerült tönkretenni így még igen sok írásnak kitéve sem. Ebből sejthető, hogy még a legolcsóbb kínai vacak is rendelkezik valamiféle algoritmussal, hogy a terhelést eloszlassa a cellák között.
Mondjuk speciel olyan felhasználási módnál, mint amire Te is használnád, igazán nagy terhelésnek nem is lenne kitéve, hiszen egyszer belövöd aztán megy. Pár intézkedést lehet tenni, hogy a pendrive-ra történő írási műveletek száma a lehető legalacsonyabb legyen, aztán kész. Mondjuk én csak úgy futtatom pendrive-ról, hogy rá nem telepítettem, csak sima Live rendszer ami egy fájlba menti a beállításokat, de problémát még nem tapasztaltam. Mondjuk igazán nem drága egy pár GB-os cucc (max. 4 GB elég), úgyhogy sokat nem veszíthetsz.
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest