Hirdetés
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
danaboy
üzenetére
Első gond a samba hálózati megosztás volt, de annál rájöttem,hogy a hiba ott van, hogy gnome commander-t erőltettem és azért nem ment a dolog. Nautilus használatával megoldódott a távoli fájlekezelés jogosultsági kérdése. Még oda kell eljutnom,hogy ha emailen akarok a hálóról csatolni egy fájlt, akkor az menjen,de egyenlőre terepen vagyok a napokban, így nem jutott rá idő.
A másik dolog a pdf-be való nyomtatás volt, árajánlat kérők stb...ez most alapból megy, könnyebb, mint a windowsos pdf creator. Kipipálva.
Webáruházat, weboldalt tartok karban, ez a firefoxal és a linux alatti ezerszer gyorsabb netnek és az eleve linux alapú oldalainknak hála, sokkal gyorsabb.
Még van olyan gondom,hogy az open office táblázatkezelőjéből az open office-os "word"-be nem tudok táblázatot beilleszteni, de majd erre is rákérdezek, ha ennek hatására nem reagálnának.

Mást a saját gépemen nem is igen csinálok, elég ez is. Ha valami speckó gyártó program van, azért fent van az ubi mellett a windows és átlépek. Arra már megtanítottak, többek közt bambano, hogy ne akarjam a linux windowsos viselkedését. És nem is várom el, ami olyan, azt nem erőltetem, mert nem is arra lett kitalálva. Elfogadom, és így van rendjén.
Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom. 
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Bundle topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom.