- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
danaboy #26356 üzenetére
Első gond a samba hálózati megosztás volt, de annál rájöttem,hogy a hiba ott van, hogy gnome commander-t erőltettem és azért nem ment a dolog. Nautilus használatával megoldódott a távoli fájlekezelés jogosultsági kérdése. Még oda kell eljutnom,hogy ha emailen akarok a hálóról csatolni egy fájlt, akkor az menjen,de egyenlőre terepen vagyok a napokban, így nem jutott rá idő.
A másik dolog a pdf-be való nyomtatás volt, árajánlat kérők stb...ez most alapból megy, könnyebb, mint a windowsos pdf creator. Kipipálva.
Webáruházat, weboldalt tartok karban, ez a firefoxal és a linux alatti ezerszer gyorsabb netnek és az eleve linux alapú oldalainknak hála, sokkal gyorsabb.
Még van olyan gondom,hogy az open office táblázatkezelőjéből az open office-os "word"-be nem tudok táblázatot beilleszteni, de majd erre is rákérdezek, ha ennek hatására nem reagálnának.
Mást a saját gépemen nem is igen csinálok, elég ez is. Ha valami speckó gyártó program van, azért fent van az ubi mellett a windows és átlépek. Arra már megtanítottak, többek közt bambano, hogy ne akarjam a linux windowsos viselkedését. És nem is várom el, ami olyan, azt nem erőltetem, mert nem is arra lett kitalálva. Elfogadom, és így van rendjén.
Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- HP notebook topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest