- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez nagyon érdekes. Pár gond volt a 2.6.34-es kernellel, ezért visszaállítottam a rendszert egy korábbi állapotra, ahol még nem volt hozzáadva a tároló. Mikor frissítem a rendszert, látom, hogy ott van a mégis a cucc. Leellenőriztem 28-szor is, a tároló nincsen felvéve, még csak véletlen sem. Notin is ugyanezt eljátszottam, és miután itt az asztalin láttam, hogy mégis a tárolóban van, ott is rákerestem. Ott pedig azután látszódott, miután nyomattam egy csomaginfó frissítést. De nem lehet máshol, mert ott van zárójelbe mellette, hogy lucid. Most megyek, és megnézem egy 100%-ig szűz, a tárolóval egyáltalán nem érintkezett gépen...
(#25433) TrollBalint: az ureadahead miatt lehet ilyen jelenség, ha az induló progik infójának frissítésénél nem jelentkezel be rögtön (mert akkor a bejelentkezés utáni progikat már nem veszi bele, és azok optimalizálatlanabbul indulnak).
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő