Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
nekem 2.11.2.1-2 van fent, ez az amit a lucid repójában található. van benne ugyan néhány posáf változás, de egyszerűen értetlenül állok a dolog előtt. mert ha most kezdték volna fejleszteni és nincs benne, akkor azt mondom, hogy oké, majd lesz. de ezek egyszer már benne voltak, működtek, csak át kellett volna emelni a kódot

Vladi: őőő, akkor melyik rendszerben van normális képnézegető alkalmazás? sokat kerestem neten, de egyszerűen nem találok. van egy tucat iszonyat fapad képnézegető, mind ugyanazt tudja, normális gui egyikhez sincs, ráadásul a többségüket már közel 10 éve nem fejlesztik...
nem hiszem el, hogy nincs igény ilyesmire.Kendek: megnézem majd ezt a progit, hátha. elég nagyot csalódtam a gthumbban...
szerk.: megnéztem, nem lenne rossz, de nincs benne file browser rész
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem hiszem el, hogy nincs igény ilyesmire.