Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Lakers
üzenetére
Ezt Google fordítóval hoztad össze?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De rég írtam ide.
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.
Néztem külföldi fórumokat, de valami nagyon kiherélt megoldást találtak, hogy a régi drivert felerőszakolták rá, de ugye azzal meg nagyon nem működik teljes értékűen. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.