- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Nagytalp #22681 üzenetére
Nekem így van
LTS média gépnek viszont nem feltétlenül jó megoldás, nem biztos, hogy egy régebbi kernel támogatja az újabb médiás cuccokat. Pl. Jaunty 9.04 alatt alapból vagy az s-videó az Atom lapomon, 8.10 alá úgy kellett felberhelni. Realtek modullal is gondok vannak (igaz az a 9.04-ben is), páran a 9.10es kernelben megoldottnak látták, én inkább csak a modult cseréltem le. Szóval házi szerver / média gép esetén néha jobb az újabb, szerintem tuti nem fog hiányozni az LTS. Ez igazából nem is tudom mit takar pontosan (azon kívül, hogy 'hosszú távú támogatás', avagy ezt hogy kell érteni, de megnézem).
Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest