Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt nem nagyon értem. Mi az a mínusz lehetőség a zárójelben? Már miért csökkenne adott esetben azonos gépen a 64 bites változat esetén a feladat-végrehajtás sebessége?
Ezenkívül ha van normálisan 64 bitre megírt változata adott programnak, akkor a sebességváltozás nem 5%, hanem annál sokkal több is lehet. Legalábbis kiindulva abból, hogy én próbáltam Windows 7 alatt a Photoshop 32 ill. 64 bites változatát, valamint a 7-Zip 32 ill. 64 bites változatát, és igen jelentős a különbség a 64 bites változat javára.
Ez az 5% nem is nagyon értem, hogy jött ki, hogy lehet így általánosítani? Eleve minden program más adottságokkal rendelkezik, a programozók az egyes változatokat nyilván másképp írják meg, és a sort lehetne folytatni.Szerk.: lehet, hogy azt akartad kifejezni, hogy ÖNMAGÁBAN attól, hogy 32 vagy 64 bites egy oprendszer, nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb (ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes), de akkor igencsak félreérthető volt, amit írtál.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest