Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt nem nagyon értem. Mi az a mínusz lehetőség a zárójelben? Már miért csökkenne adott esetben azonos gépen a 64 bites változat esetén a feladat-végrehajtás sebessége?

Ezenkívül ha van normálisan 64 bitre megírt változata adott programnak, akkor a sebességváltozás nem 5%, hanem annál sokkal több is lehet. Legalábbis kiindulva abból, hogy én próbáltam Windows 7 alatt a Photoshop 32 ill. 64 bites változatát, valamint a 7-Zip 32 ill. 64 bites változatát, és igen jelentős a különbség a 64 bites változat javára.
Ez az 5% nem is nagyon értem, hogy jött ki, hogy lehet így általánosítani? Eleve minden program más adottságokkal rendelkezik, a programozók az egyes változatokat nyilván másképp írják meg, és a sort lehetne folytatni.Szerk.: lehet, hogy azt akartad kifejezni, hogy ÖNMAGÁBAN attól, hogy 32 vagy 64 bites egy oprendszer, nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb (ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes), de akkor igencsak félreérthető volt, amit írtál.
Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest