Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyurman
üzenetére
éppen most csináltam ezzel a módszerrel. Eddig mindig úgy csináltam, hogy újraindításkor a menüben root prompt-ot kértem, de nagyjából akkor is ez volt az eredmény. Olvasgattam neten, és írták envyng-vel hogy kell telepíteni, hát nekem nem jött be, én nem ajánlom senkinek. Ott olvastam először, hogy ezt a gdm stop-ot úgy kell kiadni ahogy te is irtad, és utána feltettem a drivert. Most kivételesen nem volt az elején a figyelmeztető üzenet, hogy level 1-be futtassam, viszont felirtam mi volt a gondja. Valami xserver-xorg-core-t nem tudott megnyítni ovlasásra, viszont ettől függetlenül felment és most működik tökéletesen

köszönöm a segítséget
A Chrome-mal sikerült a flash lejátszást is megoldanám, már csak egy van hátra, hogy felcsatoljak egy particiót amit alinux nem lát.
Az adminisztráció/lemezkezelő szerint van egy 160 gigás vinyóm 3 particióval 1 swappal és két NTFS-sel. De a Storace Device Manager szerint ezen a vinyón csak 2 partició van, egy swap meg egy másik, ami a múltkor még ext3 volt, most meg NTFS és megegyezik egy másik particióval.
Tehát amit én szeretnék felcsatolni annak a vinyónak az a neve, hogy Pajti, és a /dev/sda-n található. A Storage... szerint az sda-n van a sda2 ugyanaz mint mint a sdc5, ha az egyik lecsatolom a másik is lecsatolodik
Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest