Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
a 8.10 vagy 9.04-nél volt egy határozott ugrás lefelé ram használatban. igen-igen rá is csodálkoztam. most egy alap telepítés 130-140MB-t használ.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére

Ez az mc nagyon komoly!
Tényleg Norton Commander feeling, de rég is volt... 
Köszi, ez hasznos proginak látszik.
Mondjuk az -y paramétert nem tettem hozzá. Az mire is való?

-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A minimalt úgy értettem, hogy utána még nyomsz egy install gdm és társai parancsot. Nekem ezek után indítás után desktoppal együtt kb 150MB körül alakul a memória használat. Az xp indítás után egyébként 300-400MB környékén fogyaszt, szóval pont fordítva találtad el szerintem. És érdekes, mert a win7 meg ehhez képest alig fogyaszt sokkal többet.
És ebben már tényleg benne van minden. Az xp ezt nem csinálja utána. A desktop-cd telepítőben sok kutyvalék van, amire pont egy asztali gépen nincs szükség.
Aktív témák
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Windows 7
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg Norton Commander feeling, de rég is volt... 

És ebben már tényleg benne van minden. Az xp ezt nem csinálja utána. A desktop-cd telepítőben sok kutyvalék van, amire pont egy asztali gépen nincs szükség.