- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
Nem is kell pont úgy kinéznie. Az egy példa. De abban biztos vagyok, hogy az oszlopok ugyan azt jelentik. Olvasd el a cikket és akkor jobban fogod érteni.
Ezekkel a grafikus beállító cuccokkal az a baj, hogy ha hibásan működnek, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Mint a te esetedben most is. Ezért érdemes eleve az fstabbal dolgozni. Egyébként ez a program amit használsz, az is az fstabot szerkesztgeti szerintem. Bár nem ismerem.
Ezek a modern egyszerű disztrók úgy vettem észre, hogy mindent automatikusan mountolnak a /media alá. De érdemes tényleg megnézni azt az fstabot, mert jobban jársz vele.
Egyébként én is 10 év windóz után kezdtem el nyúzni a linuxot. Ezzel nincs semmi baj. Viszont amikor feltelepítettem életem első disztróját, akkor már tudtam fstabot szerkeszteni.
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.Ha meg valamit nem értesz, akkor gyere kérdezz, segítünk. Úgyhogy no offense és béke.

(#18101) sheratan:
a /media hagyományosan az eltávolítható kötetek csatolási helye. A rendszer használja automountra. A /mnt meg a kézzel csatolt dogok helye. Én inkább ez utóbbi használom. A /media meg maradjon a rendszer könyvtára.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Óra topik
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.