Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
szente
addikt
jah,csak elvileg sis int.-em van,ott a terminálban meg intel van írva.csak azért gondoltam,hogy nem okés mert a közepes vizuális effekteket sem tudom bekapcsolni(mondjuk nem tudom milyen minimális követelményei vannak).
másik bosszantó hiba,hogy ha visszajön készenlétből,akkor eldobja az internetkapcsolatot(betárcsázós digi).újra kell csatlakozni aztán megint megy.itt jegyezném meg,hogy lehet,hogy a saját gépemen is leváltom az xp-t(ez most nem az enyém),mert sokkal gyorsabb annál.kicsit furcsa,de szokható.még nem annyira találom fel magam benne.
majd lehet,hogy lesz particíóval kapcsolatos kérdésem is,de azt már csak holnapra hagyom szerintem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest