- Apple Watch
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
Dark Archon #17076 üzenetére
Értem és elnézést, nyílván már annyira hozzászoktam a Linuxhoz, hogy el is felejtettem, hogy Windowsnál vadászni kell, no meg, hogy a magas árak miatt "elavult" rendszert kell használni (tudom-tudom, "frissítések" még pár évig vannak hozzájuk).
Valóban nem biztos, de tekintettel arra, hogy a hibák a garfikus környzetnél és videóknál jelentkeztek, jó esély van rá, hogy az ATI kártya (drivere) a hibás.
Igen, itt látszik, hogy Te rövidtávon gondolkozol én meg hosszútávon. Én azt mondom, hogy egyszer 40k és utána 5 évig (bár én a 9800 GT-met 6-7 évre tervezem) nem kell beruháznom ilyenre.
Ám azt kijelenteni, hogy Linuxban egy videokártya kihasználatlan lenne ráadásul az én példámban 5 éven keresztül, szintén meredek egy kicsit.No, de nem akarok sem flame-be sem egyébbe átmenni, már az első hsz-edtől kezdve nem illett ide ez. Zárjuk le azzal, hogy szerintem a linux + új nVidia a helyes, szerinted meg az új Windows+ eredeti ATI.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest