Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Értem és elnézést, nyílván már annyira hozzászoktam a Linuxhoz, hogy el is felejtettem, hogy Windowsnál vadászni kell, no meg, hogy a magas árak miatt "elavult" rendszert kell használni (tudom-tudom, "frissítések" még pár évig vannak hozzájuk).
Valóban nem biztos, de tekintettel arra, hogy a hibák a garfikus környzetnél és videóknál jelentkeztek, jó esély van rá, hogy az ATI kártya (drivere) a hibás.
Igen, itt látszik, hogy Te rövidtávon gondolkozol én meg hosszútávon. Én azt mondom, hogy egyszer 40k és utána 5 évig (bár én a 9800 GT-met 6-7 évre tervezem) nem kell beruháznom ilyenre.
Ám azt kijelenteni, hogy Linuxban egy videokártya kihasználatlan lenne ráadásul az én példámban 5 éven keresztül, szintén meredek egy kicsit.
No, de nem akarok sem flame-be sem egyébbe átmenni, már az első hsz-edtől kezdve nem illett ide ez. Zárjuk le azzal, hogy szerintem a linux + új nVidia a helyes, szerinted meg az új Windows+ eredeti ATI.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest