- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
üzenetére
Ki akarnék próbálni, egy vállalatirányítási progit linuxon, hogy menne, de ehez nincs egy felesleges külön gépem, és még a tv-t is nézném közben
Lényeg, hogy kisérlet, a linuxos progik nagy része hibátlanúl és gyorsan megy, még az openarena is beröffent, de már a sima 2d-s wines proigikkal is kiakad a rendszer.
Pontosabban, valamennyit lassúl, a wine-s progik meg 2-3 perc alatt jutnak el az első ablakig.
Van erre valami megoldás? De asszem openSuse lesz belőle. Synaptikkal szedtem és telepítettem amúgy, de próbáltam volna helyben fordítani, de az ötödik hiányzó függőség után feladtam (tudom, el kellet volna mennem a 205.-ig
)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest