- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
üzenetére
Ki akarnék próbálni, egy vállalatirányítási progit linuxon, hogy menne, de ehez nincs egy felesleges külön gépem, és még a tv-t is nézném közben
Lényeg, hogy kisérlet, a linuxos progik nagy része hibátlanúl és gyorsan megy, még az openarena is beröffent, de már a sima 2d-s wines proigikkal is kiakad a rendszer.
Pontosabban, valamennyit lassúl, a wine-s progik meg 2-3 perc alatt jutnak el az első ablakig.
Van erre valami megoldás? De asszem openSuse lesz belőle. Synaptikkal szedtem és telepítettem amúgy, de próbáltam volna helyben fordítani, de az ötödik hiányzó függőség után feladtam (tudom, el kellet volna mennem a 205.-ig
)
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest