Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
petya80
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Tisztánlátás végett:
Az én gépem routeren keresztül kapja a netet és remekül működik és semmit nem kellett állítani egyből megy a net.
Ez egy másik gép amiről most szó van egy olyan ismerőstől akinek ADSL net-je van.
Ezzel vannak a gondok.Ezt a gépet hoztam el magamhoz és dugtam rá a routeres netkapcsolatomat és a 8.04-es Live CD-k egyikével se volt automatikusan net. De miután beraktam egy Xubuntu 8.10 vagy 9.04 vagy a MInt 7 Live-ot egyből volt net ezen a gépen is. Ezután telepítettem rá a Mint 7-et és raktam fel rá pár alap dolgot és vittem vissza tegnap az ADSL-netes ismerőshöz.
Ahol első belépésre pppoeconf-ra nem jött fel az '"egy másik pppoe folymat is fut ami lefoglalja a modemet" hiba hanem simán bevette a nevet jelszót de ennek ellenére nem volt net.
Jött az újraindítás grafikus net állítás (fentebb írtam róla bővebben) újra pppoeconf az említett hibaüzenettel. Utána Win indítás simán csatlakozik
Nem lehetséges, hogy a TV-Tuner kártya kavarhat be ugyanis ha jól tudom van benn.
Egyébként itt az lspci kimenete :
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller (rev ff)Köszi
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest