- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
(Meg lirc.deb installnál is lehet választani mindenféle közül.)
Abból lehet választani amit felismert az Ubuntu. Ami nincs azt nem lehet ott sem kiválasztani. Szerintem először a soros porti infrát kéne életre kelteni. Addig hiába konfigurálja a lircet amíg nincs mihez! Szerintem
-
harry
veterán
Nem
Futtattam, persze.
Kezdem megunni, szerintem keresek valakit, aki összehozza ezt nekem pár sörért...
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.De mindegy, mára ennyi, majd megnézem később. Szerintem az lesz a vége, hogy felgyújtom mindkét infrát, és keresek valami kész megoldást, vagy én nem tudom...
Aktív témák
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Highguard
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Futtattam, persze.
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.