- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Aktív témák
-
harry
veterán
Amit lirc telepítésnél tudok választani, hogy melyik távirányítóm van (el elvileg egy gomb kiosztás, meg a harware.conf-ba firkál drivert, modult, stb - na de az meg a tv tunerhez tartozik szerintem, honnan tudná, hogy én most milyen vevővel használam, hacsak nem azzal, amihez alapból adják a tunert), meg transmittert lehet beállítani, de ez ugye csak egy vevő.
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy egyáltalán érzékeli-e a vevőt? lsinput-ban nem látom, és így persze a proc bus input devices alatt sem... Mondjuk nekem ilyen ablak meg sem jelenik, mint amit másodszor linkeltél (persze az első sem ilyen ablakban, mivel terminálból telepítem, de van menü).
-
SLD
tag
Nem teljesen, én telepítés utáni konfignál egy kb. 50-60 fős palettából választhattam, pedig sosem volt, és jelenleg sincs semmilyen eszközöm aminek köze lenne ehhez. Szerintem, ha itt bármi alapján is szűri a választható elemek listáját az inkább a kernel beállítása lesz.
A maradékkal egyetértek, csak eddig azzal az alapfeltevéssel éltem, hogy tudja mihez kell a lirc neki.
Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest