Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
1. nem mindegy? örülj neki, hogy gyorsabb
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt2. szerintem talán a compiznak köszönhető, már ha be van kapcsolva. a gnome amúgy nem szabvány, hanem egy ablakkezelő. van még másik több fajta is, egyesek több, mások kevesebb erőforrást esznek.
3. nem hiszem, hogy 1GB ram kevés lenne neki. bár attól függ mit csinálsz épen. nekem most egy FF van nyitva 7 füllel, egy pidgin meg egy QQ, és így is csak 370MB körül fogyaszt. 2GB ram mellett én ki is kapcsoltam a virtuális memóriát teljesen, ne nyúlkáljon a vinyóhoz feleslegesen, főleg laptopon ne.
hunfatal: nem tudom, hogy csak a kernelre tudsz-e frissíteni (gyanítom, hogy nem), de egy
sudo apt-get upgrade -d
segítségével fel tudod tenni az új kiadást. bár ez olyan 2GB körül fog letölteni (csak az idő hosszúsága miatt mondom, mivel ezek a csomagok nem valami mellé, hanem helyett kerülnek fel).
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt