Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Ha már befejezted a munkát, minden adatodat elmentetted mondjuk pendrivera, akkor akár áramszünet is jöhet, adatot nem vesztesz. Azt kell észrevenni, hogy a Live CD csak memóriában dolgozik, minden indításkor a Cd-ről áll fel, így a rendszer tönkre nem mehet, csak a vas.

Sianis
-
rtom
senior tag
Tűzfal: ufw, hogy LiveCD-vel megy-e, abban nem vagyok biztos, teszteld le a terminálban
ufw enable
paranccsal.
Net:az értesítési területen (jobbra lent) kell lennie egy hálózatot jelző ikonnak, arra kattanva válogathatsz a felismert lehetőségek közül. Ha viszont a hálókarid nem ismerte fel, akkor LiveCD módban nem érdemes vesződni vele. Erre egy ifconfig parancs kimenete adhat infót. A modem az ADSL-t takar?
-
harry
veterán
Melyik Ubuntu, 8.10?
Van tűzfal, az iptables, parancssorból kezelheted (ez azért igényel némi hozzáértést), alapból mindent átenged (vagyis nincs konfigurálva) - a Firestarter ehhez egy grafikus felület.
Jobb felül van a network manager ikonja, úgy tudom ott be lehet állítani (jobb gomb, edit connections), de ezt nem tudom pontosan...
Úgy tudom ki sem kell venni, egy enter után újraindul, nálam eddig ezzel nem voltak gondok...
Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest