- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Két OnePlus Turbo is várható?
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
vizimi
üzenetére
Megnyitod GIMP -et. File->Létrehozás->Képernyőkép-> itt én arra szoktam menni, hogy Lefotózandó terület kijelölése-> Képkészítés gomb-> Kijelölöd a területet az egérrel->Ezután GIPM ben ott lesz a kép, ha akarod szerkeszted ha nem nem->Fájl->Mentés másként->Itt beállítod hova tegye alul file típust én JPG ben szoktam menteni. Ezzel kész. Utánna. Képfeltöltö-> itt megadod az utvonalat alul a mail cimet->megvárod míg feltölti van hogy sok idő!-> utánna legalul a közvetlen link ezt másolás-> itt PH!-n hozzászolásban link gomb majd beillesztés-> utánna vissza a képfeltöltös oldalra ott a kis képre jobb klikk majd kép cimének másolása->visszajösz PH! hozzászólás szerkesztőbe elvileg a "link" kéken lesz szóval kijelölve akkor nyomsz egy Kép gombot majd oda beilleszted a kis képnek a cimét. Igy betesz egy kis képet és ha ráklikkel valaki akkor nagyban megnyitja. Ennyi. Ha nem megy kérdezz. Ja a Kép gomb után beilleszted a kis kép címét utánna már annak nevet nem kell adni.
Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi