- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Nagytalp #19071 üzenetére
nekem bugzik soxor. leszedtem par applikaciot a default-ok kozul, abba belefagyott. a menubol eltuntek, viszont a dpkg meg latja felinstallalva. gondolom javitjak par honapon belul.
amiota letezik, en apt-t hasznalok. sztem az a legjobb. tudod mit csinalsz, nem sunnyog
jah, es a vinyokezelovel sem vagyok kibekulve. de ez mar az en bajom. -
törölt tag
nem szeretem a 9.10-et a sok elonye ellenere.
a regi grub gyorsabb volt es egyszerubben konfigolhato. es nem utolso sorban az elinditotta a masik particion lako 9.04-et.
a 9.10-zel jovo ati driver kockasodik nehany helyen nalam (4770)
a software centerbol nem lehet akarmit csak ugy eltavolitani, akkor sem ha azt mondja megcsinalta.
szoval a szokasos: megjelenes utan par honapig pihentetni kell a cuccost, ha az ember nem akar tobb alapveto hibaba belefutni. -
törölt tag
válasz
lakisoft #18784 üzenetére
legcsunyabb a
sudo apt-get autoremove gdm
ami azert jo, mert leszedi a gdm-et es raadasul a tobbi felesleges gnome-os cucc sem indul el.
ujratelepiteni pedigsudo apt-get install gdm
persze szebb, ha atirod az initlevelt. vagy kiszeded a gdm-et az initscriptek kozul. vagy szobafesto-pemzli...
mod: vagy felteszel egy lxde/fluxbox/akarmi 'lightweight' ablakkezelot es mindket problema egyszerre megoldva
-
törölt tag
válasz
FixY67 #18741 üzenetére
az h alapertelmezetten nincs root login shell h a joemberek ne kolbaszoljanak root-kent a rendszerben, idetlen idok ota az ubi a sudo-ra szavaz. ha az eredeti kerdest is elolvasod, megertheted h miert igy valaszolt Vladi.
nyilvan letezik a root juzer intezmenye, hiszen ez is egy debian alapu valami. es bar nem szep, a 'sudo su' is muxik. -
törölt tag
attol fugg, mit szeretnel. nagy folyamatos atviteli sebesseget v rovidebb seek time-ot. meg h merrefele kolbaszol eppen a fej.
tehat pl hiaba teszed a legelejere a swap-ot, ha aztan a linux a legvegen lakik. szerintem a swap hasznalata inkabb sok rovid es osszevissza olvasas, tehat tobbet buksz azzal, mig a fej utazikmod: szoval tegyel bele sok-sok memoriat a gepbe, ne hasznalj swap-ot es hadd szoljon a filecache. ennyi
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
body007 #17745 üzenetére
tobb megoldas is van itt, bar nem pontosan az, amit szeretnel, de hatha jo
-
törölt tag
válasz
didros #17734 üzenetére
guglin, ubuntuforums.org-on v a matrox.com-on, attol fuggoen h mit jelent a 'tamogatja'
-
törölt tag
válasz
Gerisz #17727 üzenetére
ugyanaz a leiras azt is mondja h a kellekek kozott lesz
valamint agksudo avggui
beirva konzolba, terminalba, akarmibe.
a csomagkezeloben latszania kell ha sikeres volt a telepites. ha nem volt sikeres, akkor azert nem fut
szerk: az egyik kommentelo mondjuk a vegen aszongya h 9.04-en neki nem megy
-
törölt tag
válasz
bandras0226 #17628 üzenetére
ha jo az iso, akkor
sudo mount -o loop rokabeka.iso idemountold
ezutan a lejatszot indithatod es odanavigalsz idemountold-ra. vagy akarmi.
-
törölt tag
válasz
leviske #17535 üzenetére
nem erzem ugy h ennyire szamitana a bejelentkezo kepernyo ott, ahol az alapbol valtoztathato bejelentkezes utan. raadasul azert megtalalni az egyetlen mezot, ahova szinte mindig eloszor a felhasznalo nevet kell beirni, aztan meg a jelszavat, nem akkora ordongosseg.
szerintem a desktop sokkal tobbet szamit, pedig az meg szelsosegesebb keretek kozott valtoztathato/testreszabhato (masik ablakkezelorol nem is beszelve).
ennyi ido alatt mar kialakulhatott egy kep az emberekben, ami kb olyasmi lehet h 'nagy tudasbazis, rendszeres frissites, altalanossagban mindenre jo'. -
törölt tag
válasz
Siriusb #17444 üzenetére
igen, MM-nek igaza van abban h nincs sda1, figyelmetlen voltam, azt hittem h csak az extended particio van kifejtve. fene a gparted-be
(most mar az ide-s vinyokat is sd*-nak hivja az ubi, talan a 8.04 ota)
a particiok sorszama nem mervado, viszont eredetileg nagysag szerint novekvo sorrendben hozza oket letre. valoban tortenhetett mar egy s mas ezzel a vinyoval
a hdd-ket elmeletileg a felfedezesuk sorrendjeben betuzi el, tehat az elso lesz az sda (altalaban amirol boot-olsz), a masodik az sdb, stb. persze ez alol is van kivetel, ha usb-rol bootolsz, akkor az lesz akarmi, de a beepitett vinyo fogja majd kapni az sda-t...
erre talaltak ki az uuid-et.
tovabbra is szerintem csak be kene tenni egy masik vinyot, az ures helyet meg resize-vel hozzacsapni a /home-hoz -
törölt tag
válasz
Major Major #17421 üzenetére
a primary particiok szamozasa mindig 1-tol kezdodik (sda1/hda1 a primary masteren).
a bios boot sorrend atirasa ahhoz nem eleg (semmi koze hozza) h melyik vinyo az elsodleges, ahhoz azonban igen h arrol bootoljon.
-
törölt tag
válasz
Kephamos #17419 üzenetére
mert onnan nem lehet kiszedni. az sda1-ed egy primary particio, az sda2 viszont mar extended. el kene fujjad az egesz sda2-t, letrehozni egy uj primary sda2-t akarmekkora merettel, moge mar mehetne egy sda3 ami extended es azon letrehozhatnad a logikaiakat.
most gyakorlatilag vagy nekifutsz a vinyo telepitesenek elolrol vagy lemented a linukcos pariciok tartalmat pl dd-vel, ujraparticionalod a vinyot, visszamasolod a particiokat es atirkalod a /etc/fstab-ot (meg valszeg a grub/menu.lst-t is), stb.
vagy beleteszel a gepbe egy masik vinyot es arra tolsz win-t.
-
törölt tag
válasz
Kephamos #17414 üzenetére
a logikai az a particio tipusa. az nfs meg a fajlrendszere.
van az elsodleges (primary) particio, ebbol lehet altalaban max negy.
van a kiterjesztett (extended) particio, ebbol lehet nemtommennyi (altalaban egy szokott)
van a logikai particio, ami meg a kiterjesztett particio felosztasa.
ez az egesz buli azert kell h lehessen tobb, mint negy particiod.szoval nem tudom hogyan nez ki particios szerkezeted most, de ha egy ures, nem hasznalt helyen enged neked a gparted logikai pariciot csinalni, az azt jelenti h egy extended particiot mar letrehoztal es most azon garazdalkodsz. hagyd neki h megcsinalja a logikai particiot es uttana erre a logikai pariciora csinalj kovetkezo lepesben fajlrendszert.
ha csak adatokat tarolni kell az ntfs akkor nincs gond, de errol sztem nem bootol a vindoz, mert az csak elsodlegesrol tud. ha igaz
lehet h bootloader-rel megoldhato.
mod: jaaaaajjj az ures helyre megegy particiot a vindoznak, az is 'primary' legyen hiszen mar irtam
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #17347 üzenetére
kicsit keves az info.
oprendszer pontosan (revizio, hanybites, stb)
wine verzioja
progi amit futtatni akarsz.
ezekutan meg mindig lehet siman wine bugazbest:
a masik irany az, ha nullarol te csinalod az egeszet. elonye: lehet sokkal kisebb es/vagy tehetsz bele csomo olyan dolgot, amire szukseged van. hatranya: lehet h nem lesz annyira univerzalis -
törölt tag
válasz
Kephamos #17344 üzenetére
ha jol gondolom, felbootoltad az ubuntut. amelyik particiorol fut, azt nem tudod atmeretezni.
ehhez mondjuk livecd-rol kell indulnod (azon is van gparted)
atmeretezni viszont ugy latom ext3-at csak ugy lehet, ha elobb konvertalod ext2-ve (pontosabban leszeded a journal-t) kb igy. vagy hasznalhatod a resize2fs-t is, az mar mindegy.
elsodleges particio alatt azt erti, hogy ha letrehozol az ures helyre megegy particiot a vindoznak, az is 'primary' legyen, ne 'extended'. osszesen 4 primary-d lehet (mert amikor ezt az egeszet kitalaltak, az ibm ugy gondolta h nem fog kelleni negy operencias rencernel tobb egy vinyon sosem- four primary partitions ought to be enough
)
es vegul a vindoz telepites elszurja majd a bootolasodat, keszulj ra h visszahegeszd a grub-ot.
-
törölt tag
válasz
azbest #17341 üzenetére
nem eleg.
eleg cakkos, de ha kicsomagolod a squashfs-t es bele chroot-olsz, akkor ott nyomhatsz egy aptitude upgrade-et, akkor lecserel mindent az eredeti 9.04-es livecd-hez kepest (jo sok csomag) aztan kell egy depmod es egy update-initramfs. ami ezek utan keletkezik neked a /boot ala initrd meg vmlinuz, azokat kell kimasolnod a casper-be (initrd.gz es vmlinuz neven asszem, szoval ahogy most is ott van). aztan aptitude clean es exit (jah, persze a chroot elott felmountolni a szukseges konyvtarakat meg bemasolni ezt-azt, chroot utan megint par mount, majd exit elott umount, del es exit utan is egy umount).
aztan mksquashfs es mkisofs. szoval nem keves melo
nem kizart h le lehet cserelni csak a kernelt, initrd-t es a modulokat, de nem tennem, mert a futo cuccok kozul esetleg valaki nem megy az ujabb .ko-kkal.mod: jah, es raadasul nem biztos h megoldja a problemadat
lehet h mas a trukk.
-
törölt tag
válasz
Tea'lc #17263 üzenetére
inditasz egy terminalt (gozomsincs hogyan, fluxbox-ot hasznalok, nem gnome-ot) gondolom valahol bal folul a menuben meglesz.
ott kiadod pl hvlc ~/akarmi.avi
es amikor a vlc kilep, ugyanott a parancssorban fog neked hagyni uzenet. na azt ertelmezve kozelebb juthatunk a megoldashoz
mod: nyah, kozben Vladi kezelesbe vett. akkor most jo kezekben vagy, megyek is haza
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #17061 üzenetére
tetszoleges masik live cd/dvd (pl suse v regebbi ubi, stb)?
esetleg a vinyot felmountolni masik gepben es megnezni a logokat? valszeg egy utolso bejegyzes sokmindent elarul.
esetleg probalhatsz meg 'recovery' modban indulni (alapbol ott van a listan telepites utan) v megszerkentve bootolaskor a 'kernel=' kezdetu sor vegere egy 'init=/bin/bash' bejegyzest es akkor cat v more v less es bongeszni a logokbanmod: live cd-bol a 64 v 32bit hal meg? a gepen melyik van?
-
törölt tag
válasz
morfológus #16961 üzenetére
bocs, az admin group-ba gondoltam
szoval ha megnezed a sudoers-t, ott kell olyasmit latnod h%admin ALL=(ALL) ALL
ha ilyen van, akkor mindenki az admin group-bol jogosult a sudora tetszoleges paranccsal. szoval root group-bol szedd ki, admin-ba be.
egyebkent ott volt neked gombnyomogatassal egyutt h micsinajj ha keszvagy:
'esc : wq! [enter]' -
törölt tag
ugy latszik h eloszor az irq4-re teszi, aztan meg atpakolja irq3-ra. gondolom ezert nem hasznalhato.
'acpi=off'-fal inditom a kernelt. -
törölt tag
sziasztok,
csinaltam egy sajat live ubuntu cd-t, amin semmi extra nincs, csak egy alap rendszer X nelkul meg pl minicom.
viszont a minicom nem muxik. egyszeruen nem lat semmit a /dev/ttyS0-n. ha ugyanezt a gepet a telepitett ubival inditom, siman megy a minicom is ugyanazokkal a beallitasokkal.
valami remote console vagy csudaszolgaltatas nem tudja megfogni? a /etc/securetty-ben atirtam ttyS2-re (ez lehet hulyeseg) az S0 helyett, de nem muxik.help pliz
koszi,
&rew -
törölt tag
válasz
Pubszon #11680 üzenetére
talan a wubi. a film meg 3d csillivilli miatt. a vmware, qemu, virtualbox, stb mind rendelkezik vmi korlatozassal a nativ rendszerhez kepest. persze az elonyeik mellett. vannak azert szep szammal, akik panaszkodnak a wubi-ra is, viszont a virtualis gepre tett cuccokkal is kell neha kuzdeni. a gepeden szerencsere nem lesz tul lassu akkor sem, ha vmware mellett dontesz
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #11660 üzenetére
google: wake on lan
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #10682 üzenetére
namost a win-es jatekokat win-re irtak. meg csak nem is kene felmerulnie ebben az esetben h jatekgep oprencere linux legyen
es sem a wine sem a cedega nem emulator, hanem ujrairtak a konyvtarakat.
nezd meg pl ezt.
nem mondanam h vanszorognak a cuccok.
a doom3-nak meg ut2004-nek van linux installja, ahhoz meg nem is kell wine/cedega.
ketsegtelen h nem megy minden win-es jatek linux alatt. viszont a nepszerubbek kedveert elobb-utobb javitjak/patch-elik ezt a ket csomagot.mod:visszaterve az eredeti kerdesre raadasul ma mar nem tart semmibol dual boot-os gepet csinalni.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #10678 üzenetére
konkretan a witcher megy wine/cedega alatt.
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #9524 üzenetére
madwifi bugnak tunik, ha nem neztem be...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
greatchaos #7947 üzenetére
le kene venni a csillivilliket, esetleg egy masik ablakkezelon gondolkodni. felesleges szolgaltatasokat is ki lehet lovoldozni. az xp default beallitasokkal megy?
-
törölt tag
sziasztok,
szuksegem lenne az ubi 7.04-server kernel source-ra es .config-ra.
apt-get linux-source a 2.6.20-as source-ot tolti le ugyan, de nem a jo .config van benne (es ez 2.6.20.26.28, nekem pedig 2.6.20-15-om fut es kene forditanom kernel drivert)most hogyan?
-
törölt tag
ubuntu server-t hasznalok fluxbox-szal es szinte mindent parancssorbol inteztek. tegnap telepitettem xubuntu-t vmware ala, mondom megnezem miez. kiprobaltam a synaptic-ot is. nem nekem valo
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.
szamomra az X azert jo, mert tobb terminal fer ki a desktopra.
jo, persze: azert bongeszo kell, bar abban sem muszaj a flash meg java. es az xmms is kell h konnyen tudjak valogatni a szamok kozott. mindig bosszantott ha a gep eroforrasait felesleges dolgok eszik meg.
igazibol asszem csak azert irtam le, mert soxor latok itt olyan hozzaszolasokat, hogy itt kattintasz, ott kattintasz es kesz is. pedig az ubi ala ugyanugy nem csak a default gnome desktop-ot lehet feltenni, innen kezdve nehezebb a kluttyintgatos segitseg.
meg a win-emen is litestep az ablakkezelo az exploder helyett. -
törölt tag
sziasztok. adott egy laptop ati x700-zal es ubi 7.04 server-rel (de ez most asszem mindegy).
ket monitort szeretnek hasznalni (dvi-1600x1200, dsub-1280x1024) egyetlen desktop-kent. (igazibol az is elorelepes lenne, ha eleinte clone modban elindulnanak). a gondom az h akarhogyan hegesztem az xorg.conf-ot, ez nem sikerul. tudtam pl a dvi-t es a tiptop sajat kijelzojet hasznalni egyutt vagy megy kulon a dsub, de a dvi+dsub sehogy nem jon osszevan kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.
az eddigi legjobb eredmenyem az, hogy elindulna mindket monitor, de a dsub-on logo sipakol h nem megfelelo felbontas/frissites es nincs kep. ha mindketto felbontasat 1280-ra allitom, az sem segitett. persze ezernyi guglizason vagyok tul
es xrandr-rel sem sikerul. otletek? -
törölt tag
válasz
zoltanz #5635 üzenetére
mi az, hogy felvaltva hasznalni neha?
egy particio es mindketten azt hasznaljak swap-nek? akkor nincs konnyu dolgod, mert valamelyik oprendszer ala kell nem nativ driver. akar a linux-nak akarsz ntfs-t, akar a win ala ext-et. nem javaslom. tenyleg azon a par gigan (~2) kell sporolni? -
törölt tag
válasz
qwertly #5613 üzenetére
az xorg.log-ot megnezni kell
plless /var/log/Xorg.0.log
es akkor a space-t nyomkodva lapoz. ( es a "/" utan irhatsz be keresnivalot )
esetleg beteheted ide v valahova es majd vmi okos ember megmondja h mi a gond. persze lehet h az xorg.conf-ot viszont muszaj lesz szerkeszteni -
törölt tag
válasz
qwertly #5607 üzenetére
ra kene eroltetni megegszer az upgrade-et.
vagy legalabb azokat a csomagokat felpakolni, amik el sem indultak es amivel megallt. ha most egy mixed van 7-es es 8-as ubibol, akkor siman megfaradhat.ha indulaskor megkerdezi milyen felbontasban induljon, kerd meg h karakteres legyen a draga. aztan kukkolj bele az xorg.log-ba.
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR #5406 üzenetére
ghostscript-tel nyomtathato
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #5259 üzenetére
apt-get autoremove ?
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #5012 üzenetére
khm... ugy gondolom tisztaban vagyok a 10k rpm elonyeivel
egyedul a videovagashoz latom igazan ertelmet a felsoroltak kozul, ott is csak akkor ha mondjuk a temp-et tartod rajta, ahhoz meg sztem kicsi. a swap-et nyilvan rajta tartanam (mar ha kell) es persze a /-t is.
az 500G-set sztem is jo otlet szetszedegetni, bar ha filmet vagsz azert nem szednem otbe, de kettobe-haromba tuti (film miatt azert nem, mert kicsit zavarna ha az osszetartozo cuccok nem lehetnenek egy helyen, marpedig 80G-s particiomeret eseten ez elofordulhat).
teljesen mas kerdes h ha tehetnem en is tennek egyet a gepembeaz meg h melyik ubuntu... amelyik tetszik. en egy X-alapu ablakkezelot tennek fel, hogy nehogymar a kde v gnome eszegesse az eroforrasaimat
(persze ha a progik amiket hasznalsz rengeteg kde/akarmi libet linkelnek, akkor tokmindegy)
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #5005 üzenetére
nemtom micsinalsz h szukseged van egy raptorra, de ket akarmivel raid0-ban is jol jarsz.
raadasul ha eleg sok memoriad van, egy ido utan ugyis minden ott lesz a filecache-ben memoriaban.
igazibol mire kell? -
törölt tag
válasz
Dark Archon #4866 üzenetére
ez eleg OT, de en pl dolgozom. napi sok orat a gepemen. 7.04-es ubuntu server. es amikor a managgak akarnak velem kommunikalni mindenfele .doc-okkal, .ppt-kkel es .xls-ekkel, akkor valamennyire azokat is meg tudom nezni. bar inkabb torlom az ilyesmi mail-eket rogton
es egeszitettem mar ki word doksikat is amikor nagyon muszaj volt. szoval nagyon mulik azon h kinek mi a 'munka'-ja. -
törölt tag
sracok, ha vki kernelforgatasban tudna segiteni pliz
-
törölt tag
en egy dsl-t tennek fel. a hw-kovetelmenye is kicsi, nem csak a merete. ha elvagy a hatulutoivel (2.4-es kernel, nincs apt - pontosabban izzithato, de nem tokeletes - , stb). ubuntu server-nek 32M memot irnak minyimum. vagy egy monkey linux, de annak sincs tamogatasa.
vagy egy sima egylemezes routernek valo linuxot. -
törölt tag
válasz
Cathfaern #4676 üzenetére
kulso meghajtot nezd meg h a messages-ben latszik-e amikor feldugod (mittomen
tail -f /var/log/messages
). ha latszik, akkor nez meg h vinyonak/particionak is latszik-e (
cat /proc/partitions
) es ha ez is megvan, akkor csak a /etc/fstab-ban nincs benne h automatikusan mountolja.
ha mar a messages-ben sem latszik, akkor lehet nem kap eleg aramot a vinyo, probald alaplapi usb-rol, nem mondjuk a gep elejere kivezetettrol (vagy csak akarmelyik masikrol), bar azt nem irtad h kezzel mountolhato-e.
a tobbire egyelore nincs tippem. -
törölt tag
válasz
Dark Archon #4635 üzenetére
nalam is igy megy, azota nincs vele gond.
es a ugyanabban a menupontban a text-renderer alatt van allitasi lehetoseg 'default color' a feliratnak. -
törölt tag
hat en suse 10.3 sp1 alatt talalkoztam ezzel a gnome fs-sel. azota utalom
siman eltuntetett fajlokat, amikor leszedtem tudatlansagomban. le akartam csupaszitani a rendszert es ugy veltem h ext3-on vagyok, akkor gnomefs nem kell. (jah, reiser-t nem szeretem). leszedtem az osszes gnome modult (amit csak lehetett) es ezzel vicces fajlok tuntek el, pl a ~/.tcshrc
szoval jobban kene ismerni azt a filesystemet es akkor lehet jol kihasznalni a kepessegeit, de igy engem zavart. -
törölt tag
-
törölt tag
nemtuttam tiptop, asztali gepre gondoltam. athelyezgetes, ha mondjuk van harom slotod (neked ketto), akkor kiprobalod masikban. radirozgatas meg: csak siman letisztogatni a memoriak csatlakozosoran mindket oldalon.
fesz: legtobb alaplapon allithato a Vdimm, pl. sima ddr-eknel asszem 2.5-2.8V kozott legtobbszor.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged