Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem sértő a kérdés, már csak azért is, mert valahol jogos is: ntfs-config felrakása után, ha elindítottam *, utána megkérdezett annyit, hogy legyenek-e írhatók az ntfs paírtciók, és ennyi, bezáródott. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez így oks-e.
*pontosabban nem én csinálom, hanem csak segítek egy barátomnak neten keresztül. Bár már erősen fontolom, hogy távsegítséggel kéne nyomni, tényleg nincs ehhez egy jó linuxos howto?

Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Hardcore café
- Suzuki topik
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest