Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Új gépre lett ubuntu felrakva, nincs más rendszer a gépen. Emiatt kezdéskor a 320gB-os hdd-ből le lett szedve 20gB ext3-ra, rendszer partíciónak. A maradék 300gB üresen lett hagyva, majd utólag ntfs-re formázva (később lesz a gépen win, ezért kellett egy közös partíció). Az én saját gépemen ntfs partíció írása - olvasása gond nélkül ment, ezért nem is gondoltam, hogy itt gáz lesz az ntfs-el. De lett megfelelő csomagok felrakása után (ntfs-3g és ntfs-configure) látszólag rendbe is lett minden. Azonban a partíció valamiért 13gB után betelik (pedig 300-nak kéne lennie).
Ráadásul ha külső usb-s hdd-t kötünk rá, akkor azt egyáltalán nem hajlandó bemountolni magától (amit megtesz az én ubuntum, elvileg 7.10 mindkettő).Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni? Ubuntu újrahúzását leszámítva, mert ha jól gondolom nálam azért megy minden, mivel alapból talált ntfs partíciót, és ennek megfelelően beállította.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest