Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Új gépre lett ubuntu felrakva, nincs más rendszer a gépen. Emiatt kezdéskor a 320gB-os hdd-ből le lett szedve 20gB ext3-ra, rendszer partíciónak. A maradék 300gB üresen lett hagyva, majd utólag ntfs-re formázva (később lesz a gépen win, ezért kellett egy közös partíció). Az én saját gépemen ntfs partíció írása - olvasása gond nélkül ment, ezért nem is gondoltam, hogy itt gáz lesz az ntfs-el. De lett megfelelő csomagok felrakása után (ntfs-3g és ntfs-configure) látszólag rendbe is lett minden. Azonban a partíció valamiért 13gB után betelik (pedig 300-nak kéne lennie).
Ráadásul ha külső usb-s hdd-t kötünk rá, akkor azt egyáltalán nem hajlandó bemountolni magától (amit megtesz az én ubuntum, elvileg 7.10 mindkettő).Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni? Ubuntu újrahúzását leszámítva, mert ha jól gondolom nálam azért megy minden, mivel alapból talált ntfs partíciót, és ennek megfelelően beállította.
Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest