- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
törölt tag
ubuntu server-t hasznalok fluxbox-szal es szinte mindent parancssorbol inteztek. tegnap telepitettem xubuntu-t vmware ala, mondom megnezem miez. kiprobaltam a synaptic-ot is. nem nekem valo
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.
szamomra az X azert jo, mert tobb terminal fer ki a desktopra.
jo, persze: azert bongeszo kell, bar abban sem muszaj a flash meg java. es az xmms is kell h konnyen tudjak valogatni a szamok kozott. mindig bosszantott ha a gep eroforrasait felesleges dolgok eszik meg.
igazibol asszem csak azert irtam le, mert soxor latok itt olyan hozzaszolasokat, hogy itt kattintasz, ott kattintasz es kesz is. pedig az ubi ala ugyanugy nem csak a default gnome desktop-ot lehet feltenni, innen kezdve nehezebb a kluttyintgatos segitseg.
meg a win-emen is litestep az ablakkezelo az exploder helyett.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
le is szedem a xubuntu-desktop csomagot
ez a baj azzal, ha valaki hozzaszokik a cli-hez. leszox a webes interfeszekrol, a csillivilli gui-krol, de meg a frontend-ekrol is.